Call4Service
+45 8987 4800 Servicehotline Gratis nummer
Kontaktformular
Nyhedsbrev
Jungheinrich AGV'er på DB Schenkers lager
DB Schenker automatiserer sin interne transport

Jungheinrich AGV'er med Kollmorgens teknologi effektiviserer terminaldriften

For at imødekomme de stigende krav til hurtige og effektive transporter har DB Schenker i Borås valgt at automatisere deres interne transporter. Sammen med Jungheinrich har de implementeret AGV'er i deres terminal, hvilket ikke kun har øget produktiviteten, men også forbedret sikkerheden.

Billede om DB Schenker DB Schenker Land er en global leder inden for landtransport og tilbyder omfattende løsninger til levering af gods på vej og jernbane. Virksomheden håndterer forsendelser lige fra små pakker til store sendinger og dækker både nationale og internationale ruter. Med et omfattende netværk og moderne løsninger kan DB Schenker effektivt transportere gods i hele Europa. 
 

Læs mere om DB Schenker

 

Automatisering - løsningen på korte deadlines

På DB Schenkers terminal for landtransport i Borås er tidsrammerne for at håndtere store mængder gods ekstremt pressede. Fredrik Ottosson, Terminal & CoDi Manager hos DB Schenker Land, beskriver dette som en af anlæggets største udfordringer. Med Jungheinrich Automated Guided Vehicles (AGV) har vi formået at lette denne udfordring for DB Schenker ved at automatisere håndteringen af gods mellem sorteringsanlægget og andre dele af terminalen. Vores AGV'er kører i toholdsskift og sikrer en jævn og effektiv arbejdsgang, hvilket har gjort det muligt for DB Schenker at optimere driften og forberede sig på fremtidige automatiseringskrav.

Fordele for arbejdsmiljøet ved automatisering i terminalen

Indførelsen af AGV'er på DB Schenkers terminal har ikke kun øget effektiviteten, men også bidraget til et mere sikkert arbejdsmiljø. AGV'er reducerer risikoen for produktionsskader ved at sikre, at alt gods transporteres i henhold til forudbestemte og optimerede ruter. Det har skabt en stabil og forudsigelig drift, hvor personalet kan fokusere på andre vigtige opgaver.

Projektet med DB Schenker kort fortalt

Fredrik Ottosson citat DB Schenker
Fredrik Ottosson
Terminal & CoDi Manager hos DB Schenker Land i Borås

»Jungheinrichs 6 AGV'er øger produktiviteten og forbedrer sikkerheden ved at transportere pakker til og fra sorteringsanlægget og forberede driften til det nye skift.«

Projektets vigtigste fordele og resultater:

  • Forbedret effektivitet
    Implementeringen af Jungheinrich AGV'er har øget produktiviteten på DB Schenkers terminal i Borås ved at automatisere den interne transport.
     
  • Øget sikkerhed
    AGV'erne reducerer risikoen for produktionsskader ved at optimere ruteplanlægning og navigation, hvilket skaber et mere sikkert arbejdsmiljø.
  • Problemfri integration
    Vores kommunikationsinterface, Jungheinrich Logistics Interface, gør det muligt for DB Schenker at overvåge og styre de førerløse trucks nemt via tablets.
     
  • Vellykket forandringsledelse
    Gennem omhyggelig planlægning og godt samarbejde med alle involverede er det lykkedes at sikre en smidig overgang fra manuel til automatiseret drift på DB Schenkers terminal.

Billede 2 Galleri DB Schenker

Teknologien, der sikrer kontinuerlig produktivitet

En af nøglefaktorerne i projektet er den sømløse integration af vores AGV'er med Kollmorgens automatiseringssæt. Gennem vores kommunikationsinterface, Jungheinrich Logistics Interface, har vi muliggjort problemfri driftskontrol, som kan overvåges og styres via tablets. Det har givet DB Schenker en brugervenlig og effektiv løsning til at styre sine autotrucks, hvilket har ført til øget produktivitet og reduceret nedetid.

Succes gennem samarbejde og gennemtænkt forandringsledelse

Et projekt af denne størrelse kræver ikke kun den rigtige teknologi, men også tæt samarbejde og omhyggelig forandringsledelse. Sammen med DB Schenker og Kollmorgen har vi med succes gennemført en overgang fra manuel til automatiseret drift, der involverede alle involverede parter. Denne forandringsrejse har været afgørende for at sikre, at de førerløse trucks hurtigt og effektivt blev integreret i DB Schenkers daglige drift.

Bardia Emad citat DB Schenker
Bardia Emad
Head of Automation Units Nordic hos Jungheinrich

»Vi har et stærkt engagement i automatisering, og vores kommunikationsinterface, Jungheinrich Logistics Interface, muliggør problemfri driftskontrol via tablets.«

Billeder fra projektet

Læs mere om Jungheinrich automationsprodukter

Automatisering er nøglen til fremtiden. Vil du også effektivisere smart og automatisere din virksomhed?

Kontakt os, så hjælper vi dig! 

Logistiksystem & Automation

Er du på udkig efter en komplet lagerløsning? Vi kan hjælpe dig med at maksimere kapaciteten på dit lager på alle måder. Kontakt vores eksperter!

Kontakt os

Har du spørgsmål?